AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık ev görmek

Kahve falında yanık ev görmek

Kahve falında yanık ev görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, rızıksız kalacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yanık ev gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Kahve falında yanık ev görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık kokusu almak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanık kremi görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık tatlı yemek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında yanık pirinç görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık yumurta görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtını yanık görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ucu yanık para görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir