AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta varis görmek

Kahve falında bacakta varis görmek

Kahve falında bacakta varis görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta varis gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Kahve falında bacaklarda varis görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına yorulur.

Kahve falında bacakta varis görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine yorulur.

Kahve falında varisli bacak görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında varis görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarında varis görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına işaret eder.

Kahve falında varis çorabı görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta varis görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında varis görmek ününün çoğalacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir