AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda varis görmek

Kahve falında bacaklarda varis görmek

Kahve falında bacaklarda varis görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, huzur bulacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, şöhret elde edeceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarda varis gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında bacaklarda varis görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında varis görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta varis görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, maddi anlamda rahatlamaya alamet eder.

Kahve falında bacaklarında varis görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında varisli bacak görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında varis çorabı görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına inanılır.

Kahve falında ayağında varis görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta varis görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir