AnaSayfa / Genel / Kahve falında varis çorabı görmek

Kahve falında varis çorabı görmek

Kahve falında varis çorabı görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında varis çorabı gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için hoşunuza gitmese bile hızlı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında varis çorabı görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında varisli bacak görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında ayakta varis görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında ayağında varis görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında bacakta varis görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarda varis görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarında varis görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağında varis görmek hasretliğin biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir