AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarında varis görmek

Kahve falında bacaklarında varis görmek

Kahve falında bacaklarında varis görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok kötü günler göreceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, imkânlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarında varis gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Kahve falında varisli bacak görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında varis görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarda varis görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağında varis görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında bacakta varis görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağında varis görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta varis görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında varis çorabı görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir