AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında varis görmek

Kahve falında bacağında varis görmek

Kahve falında bacağında varis görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sıkıntıya düşeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında varis gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında bacakta varis görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında varis görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarında varis görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarda varis görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında varisli bacak görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında varis görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta varis görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında varis çorabı görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, adeta havalara uçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir