AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta varis görmek

Kahve falında ayakta varis görmek

Kahve falında ayakta varis görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, dualarının karşılığını alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, neşe içinde olacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta varis gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında ayakta varis görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda varis görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında varis çorabı görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarında varis görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında bacağında varis görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında varis görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında varisli bacak görmek işindeki verimliliğinin artacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta varis görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir