AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında varis görmek

Kahve falında ayağında varis görmek

Kahve falında ayağında varis görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulur.

Kahve falında ayağında varis gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Kahve falında ayağında varis görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarında varis görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta varis görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına delalettir.

Kahve falında bacakta varis görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında varis çorabı görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında varis görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda varis görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında varisli bacak görmek zenginlik elde edeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir