AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bacaklı at görmek

Kahve falında uzun bacaklı at görmek

Kahve falında uzun bacaklı at görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, atılıma geçeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun bacaklı at gördüyseniz:

  • Tereddüt etmeden harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında uzun bacaklı at görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun bacaklı örümcek görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek talihin yüze güleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bacak görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, rakipleri mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında at bacağı görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında atın bacağını kırmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir