AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bacaklı insan görmek

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, zayıflayacağına, huzurlu günler geçirileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bacaklı insan gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında uzun bacak görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun bacaklı at görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Kahve falında uzun bacaklı örümcek görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bacağı kopmuş insan görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dört bacaklı insan görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir