AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bacak görmek

Kahve falında uzun bacak görmek

Kahve falında uzun bacak görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, güzel bir evliliğe, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun bacak gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına yorulur.

Kahve falında uzun bacaklı insan görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında uzun bacak görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun bacaklı örümcek görmek işlerin hafifleyeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında uzun bacaklı at görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, sıkıntıların büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında üç bacak görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarda kan görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işlerin de hafifleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir