AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşı öpmek

Kahve falında yakın arkadaşı öpmek

Kahve falında yakın arkadaşı öpmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşı öpmek gördüyseniz:

  • Gelecekte yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişileri belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında yakın arkadaşı öpmek geçiminin güçleşeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını öpmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işarettir.

Kahve falında yakın erkek arkadaşını öpmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş yakınının elini öpmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınını öpmek sorunların üstesinden geleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınının elini öpmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir