AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının top oynadığını görmek

Kahve falında başkasının top oynadığını görmek

Kahve falında başkasının top oynadığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, huzurlu günler geçirileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının top oynadığını gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Kahve falında başkasının top oynadığını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin top oynadığını görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında top oynadığını görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakan top oynadığını görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topla oynadığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, kazancında artış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakar top oynadığını görmek güzel günler görüleceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebekle oynadığını görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin oynadığını görmek para kazanmaya, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir