AnaSayfa / Genel / Kahve falında topla oynadığını görmek

Kahve falında topla oynadığını görmek

Kahve falında topla oynadığını görmek sağlığın bozulacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, günlerini bunun için harcayacağına, dişe diş savaşacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında topla oynadığını gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında topla oynadığını görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında top oynadığını görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının top oynadığını görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin top oynadığını görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında yakar top oynadığını görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yakan top oynadığını görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işarettir.

Kahve falında dağların yerinden oynadığını görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının oynadığını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir