AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayı yakamamak

Kahve falında sigarayı yakamamak

Kahve falında sigarayı yakamamak inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigarayı yakamamak gördüyseniz:

  • Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigarayı yakamamak zor bir dönem geçirileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına alamet eder.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında sigarayla yakalanmak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak ev taşımaya, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında sigara yakalatmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sigara içerken birine yakalanmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında hortuma yakalandığını görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir