AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoca efendiyi görmek

Kahve falında hoca efendiyi görmek

Kahve falında hoca efendiyi görmek yönlendireceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında hoca efendiyi gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Kahve falında hoca efendinin öldüğünü görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoca efendiyi görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında efendi hazretlerini görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yahya efendiyi görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret eder.

Kahve falında mahmud efendiyi görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek maddi anlamda güçleneceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında efendi görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir