AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta kurt görmek

Kahve falında bacakta kurt görmek

Kahve falında bacakta kurt görmek çözüm yolları bulamayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bacakta kurt gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, kişi, teklif veya plana şans tanımakta fayda var.

Kahve falında bacakta kurt görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından kurt çıktığını görmek gelişim içine girileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında bacaklarını mor görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanık bacak görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak kısa sürecek bir işe gireceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının bacağının olmadığını görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını yıkadığını görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir