AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağından kurt çıktığını görmek

Kahve falında bacağından kurt çıktığını görmek

Kahve falında bacağından kurt çıktığını görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağından kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında bacağından kurt çıktığını görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından yılan çıktığını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bacağından solucan çıktığını görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bacağında yara çıktığını görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bacakta kurt görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir