AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarini killi görmek

Kahve falında bacaklarini killi görmek

Kahve falında bacaklarini killi görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarini killi gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında bacakta killari almak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarini killi görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında bacağindan kil çekmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalettir.

Kahve falında bacak killari görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kil maskesi görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yüze kil sürmek zorlukları teker teker aşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kil çamuru görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir