AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun altında ağlamak

Kahve falında yağmurun altında ağlamak

Kahve falında yağmurun altında ağlamak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurun altında ağlamak gördüyseniz:

  • Size yapılan ufak haraketleri bile affedilmez hatalar olarak görerek insanlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

Kahve falında yağmurun altında ağlamak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur altında ağlamak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak hayatı boyunca hep sevileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurda ağlamak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken ağlamak içsel güvensizliklerinize, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurun altında koştuğunu görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurun altında yürüdüğünü görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işarettir.

Kahve falında yağmur altında olmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir