AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda ağlamak

Kahve falında yağmurda ağlamak

Kahve falında yağmurda ağlamak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurda ağlamak gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Kahve falında yağmurda ağlamak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağarken ağlamak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurun altında ağlamak onların başarıları ile övüneceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur altında ağlamak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta yağmur yağdığını görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve rüzgar görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yağan yağmuru izlemek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir