AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu havada ağlamak

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yüksek tahsil yapacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek dünyasının bir anda değişeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada bisiklete binmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada yüzmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, para kazanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada dua etmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yağmurlu havada gelinlik giymek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı yağmurlu hava görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir