AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağarken ağlamak

Kahve falında yağmur yağarken ağlamak

Kahve falında yağmur yağarken ağlamak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken ağlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Kahve falında yağmur yağarken ağlamak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağarken araba kullanmak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yağmur yağarken uçmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağarken çamaşır toplamak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, hem hayatının kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken koşmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken denize girmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, umutlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken dua etmek ele geçen parada artış olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir