AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun altında yürüdüğünü görmek

Kahve falında yağmurun altında yürüdüğünü görmek

Kahve falında yağmurun altında yürüdüğünü görmek oğlu evli ise boşanacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, maddi olanakların artacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmur altında yürümek bereketin ve verimin hâkim olacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında yürüdüğünü görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına inanılır.

Kahve falında yağmurun altında yürümek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur suyunda yürümek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yalın ayak yağmurda yürümek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta yağmurda yürümek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalettir.

Kahve falında yağmur sularında yürümek elinize para geçeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir