AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur altında olmak

Kahve falında yağmur altında olmak

Kahve falında yağmur altında olmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur altında olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında yağmur altında namaz kılmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında koştuğunu görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında yağmur altında yatmak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında yürümek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulur.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurun altında yatmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yağmur altında kalmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulur.

Kahve falında yağmurun altında durmak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir