AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurdan zarar görmek

Kahve falında yağmurdan zarar görmek

Kahve falında yağmurdan zarar görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurdan zarar gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında yağmurdan zarar görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, uğradığı zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında birine zarar vermek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selden zarar görmemek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya delalettir.

Kahve falında gözün zarar görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında zarara uğramak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına yorulur.

Kahve falında kendine zarar vermek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zarar görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zarar vermeyen yılan görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir