AnaSayfa / Genel / Kahve falında selden zarar görmemek

Kahve falında selden zarar görmemek

Kahve falında selden zarar görmemek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selden zarar görmemek gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında selden zarar görmemek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işaret eder.

Kahve falında selden zarar görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına delalettir.

Kahve falında depremden zarar görmemek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmana zarar vermek edilen duaların tutacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytana zarar vermek günü birlik tatillere çıkacağına, kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük zararsız yılan görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında şeytanın zarar verdiğini görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, işinde dar boğaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde zararsız yılan görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir