AnaSayfa / Genel / Kahve falında zarar vermeyen yılan görmek

Kahve falında zarar vermeyen yılan görmek

Kahve falında zarar vermeyen yılan görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına rivayet eder.

Kahve falında zarar vermeyen yılan gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Kahve falında zararsız yılan görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında evde zararsız yılan görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zararsız yılanlar görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında zarar vermeyen yılan görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük zararsız yılan görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zarar vermeyen köpek görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zararsız deli görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, imkanlarının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine zarar vermek şeref ve haysiyetin artacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir