AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün zarar görmek

Kahve falında gözün zarar görmek

Kahve falında gözün zarar görmek büyük başarıya ulaşılacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözün zarar gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Kahve falında gözün zarar görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye zarar vermek başının hiç dara düşmeyeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından zarar görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında camiye zarar vermek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında maddi zarara uğramak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında zararsız aslan görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden zarar görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine zarar vermek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir