AnaSayfa / Genel / Kahve falında zarara uğramak

Kahve falında zarara uğramak

Kahve falında zarara uğramak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, işlerinin düzeleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zarara uğramak gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında zarara uğramak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına yorulur.

Kahve falında maddi zarara uğramak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine zarar vermek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında zararsız deprem görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birine zarar vermek sevdiği birine hediye alacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında zararsız timsah görmek kısmetinin artacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiklerine zarar vermek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine zarar vermek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir