AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine zarar vermek

Kahve falında kendine zarar vermek

Kahve falında kendine zarar vermek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalettir.

Kahve falında kendine zarar vermek gördüyseniz:

  • Ya da bazı olayların farklı şekilde ilerlemesine şaşırabilirsiniz.

Kahve falında selden zarar görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında depremde zarar görmek sıkıntılara neden olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında birine zarar vermek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisine zarar vermek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, evleneceğinize yorulur.

Kahve falında zararlı hayvan görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zararsız deli görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine işarettir.

Kahve falında arabama zarar verdiğini görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalettir.

Kahve falında depremden zarar görmemek her gün daha fazla dolacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir