AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine zarar vermek

Kahve falında birine zarar vermek

Kahve falında birine zarar vermek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çekilen hasretin biteceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birine zarar vermek gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Kahve falında zararsız fare görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zararsız yılanlar görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, doğru yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kediye zarar vermek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kendine zarar vermek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe zarar vermek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına inanılır.

Kahve falında zararlı böcek görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret eder.

Kahve falında zararsız deprem görmek paraya ve mala kavuşacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında zarar vermeyen yılan görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir