AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurdan ıslandığını görmek

Kahve falında yağmurdan ıslandığını görmek

Kahve falında yağmurdan ıslandığını görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Kahve falında yağmurdan ıslandığını gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak düşmanlarına da dost olacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ıslanmak koşmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kazancının günbegün artacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir