AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak çok büyük ses getireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda ıslanmak koşmak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek sorumlulukların azalacağına, makbul olan şeylere yorulur.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağması ve ıslanmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, hayattan yana umudunun kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir