AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hayatın düzene gireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını ıslandığını görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle yağmurda ıslanmak ağlayacağına, strese gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yağmurda ıslandığını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak koşmak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir