AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağması ıslanmak

Kahve falında yağmur yağması ıslanmak

Kahve falında yağmur yağması ıslanmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işarettir.

Kahve falında yağmur yağması ıslanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız herşey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında yağmur yağması ve ıslanmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağması ıslanmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak hem eğleneceğine, onların başarıları ile övüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karla karışık yağmur yağmasını görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmur yağması görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işaret eder.

Kahve falında denize yağmur yağması görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağması görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağmasını izlemek malına gelecek zarara, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir