AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda beklemek

Kahve falında yağmurda beklemek

Kahve falında yağmurda beklemek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda beklemek gördüyseniz:

  • Dikkatli bütçe yapmalısınız.

Kahve falında yağmurda beklemek iyileşme göstereceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ambulans beklemek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında uçak beklemek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulur.

Kahve falında bir kızı beklemek terfi alamayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü beklemek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmeyi beklemek dünyasının iyileşmesine, adım atarken çok zorlanacağına delalettir.

Kahve falında havaalanında uçak beklemek iş hayatında terfi alınacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi beklemek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir