AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmeyi beklemek

Kahve falında ölmeyi beklemek

Kahve falında ölmeyi beklemek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, yeni yollara girileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmeyi beklemek gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni yöntemler geliştirebilir, yeni araçlar kullanmayı öğrenebilir, teni sözleşmelere imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında otogarda beklemek çok üst mevkilere yükseleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında iftarı beklemek aile hayatının hayır getireceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında birinin beklediğini görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında damadı beklemek rahatının ve gelirinin artacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda otobüs beklemek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini beklemek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek işlerini büyüteceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir