AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak beklemek

Kahve falında uçak beklemek

Kahve falında uçak beklemek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, düşmanların çok üzüleceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uçak beklemek gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında uçak beklediğini görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında havaalanında uçak beklemek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında uçak beklemek günahkâr olacağına, yersiz yere suçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istasyonda beklemek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında beklediğin birinin geldiğini görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına tabir olunur.

Kahve falında ikiz bebek beklediğini görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm beklemek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında doktor sırası beklemek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir