AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi beklemek

Kahve falında eski sevgiliyi beklemek

Kahve falında eski sevgiliyi beklemek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, zenginliğe, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi beklemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Kahve falında eski sevgilinin seni beklediğini görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi beklemek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili beklemek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden haber beklemek hastalıklarından kurtulacağına, hastalıkların kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi beklemek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgili beklemek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini beklemek kısmetlerinin artacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden mesaj beklemek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir