AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaalanında uçak beklemek

Kahve falında havaalanında uçak beklemek

Kahve falında havaalanında uçak beklemek ikinci bir şans vereceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine işaret etmektedir.

Kahve falında havaalanında uçak beklemek gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Kahve falında havaalanında uçak beklemek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine inanılır.

Kahve falında havaalanında beklemek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçak havaalanı görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet eder.

Kahve falında havaalanında uçak görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında havaalanı uçak görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçak ve havaalanı görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında birini havaalanında görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havaalanında çalışmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir