AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta yağmur yağdığını görmek

Kahve falında mezarlıkta yağmur yağdığını görmek

Kahve falında mezarlıkta yağmur yağdığını görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta yağmur yağdığını görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığa yağmur yağdığını görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında çok hızlı yağmur yağdığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, karlı çıkacağına işarettir.

Kahve falında bahçeye yağmur yağdığını görmek işlerinin ters gideceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun eve yağdığını görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalettir.

Kahve falında yağmurun yağdığını görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kısmetli bir işe atılmaya delalet eder.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir