AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve rüzgar görmek

Kahve falında yağmur ve rüzgar görmek

Kahve falında yağmur ve rüzgar görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, karşılığını bulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine işarettir.

Kahve falında yağmur ve rüzgar gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında rüzgarlı yağmur görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yağmur ve rüzgar görmek hayata küsecek duruma geleceğine, mal kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sert rüzgar görmek yokluk içine düşeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında toz rüzgarı görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hızlı rüzgar görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rüzgarın estiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, şans ve kısmet elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında rüzgardan uçtuğunu görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında rüzgardan korkmak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir