AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda abdest almak

Kahve falında yağmurda abdest almak

Kahve falında yağmurda abdest almak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yağmurda abdest almak gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Kahve falında yağmurla abdest almak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda abdest almak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında çok yağmur yağdığını görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur altında yürümek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur suyunda yıkanmak adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Kahve falında siyah yağmur yağdığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir