AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur altında yürümek

Kahve falında yağmur altında yürümek

Kahve falında yağmur altında yürümek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında yürümek gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında yağmur altında yürümek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurun altında yürümek hayır getirecek yollara girileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında yürüdüğünü görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yağan yağmurda yürümek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bundan hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yağmurda yürümek mutluluğun günden güne daha da artacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu havada yürüdüğünü görmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurda terlikle yürümek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir