AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyunda yıkanmak

Kahve falında yağmur suyunda yıkanmak

Kahve falında yağmur suyunda yıkanmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, mallarının eksileceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur suyunda yıkanmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında yağmur suyunda yıkanmak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yağmur suyunda yürümek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyunun biriktiğini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur suyu doldurmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Kahve falında yağmur suyu süpürmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işarettir.

Kahve falında yağmur suyu temizlemek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli yağmur suyu görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunda yüzmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir