AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yağmur yağdığını görmek

Kahve falında çok yağmur yağdığını görmek

Kahve falında çok yağmur yağdığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, pişman olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, haksızlık yapmayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çok yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında yağmur yağdığı görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını görmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabede yağmur yağdığını görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, en gösterişli arabalara bineceğine alamet eder.

Kahve falında dışarıda yağmur yağdığını görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akşam yağmur yağdığını görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa yağmur yağdığını görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir