AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla tutulmak

Kahve falında zorla tutulmak

Kahve falında zorla tutulmak bir hastalığa maruz kalacağına, kazancının azalmayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zorla tutulmak gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Kahve falında zorla tutulmak kazancın ikiye katlanacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerde zorla tutulmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zorla bir yerde tutulmak yolunda huzurla devam edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evde zorla tutulmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalettir.

Kahve falında kolundan tutulduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynu tutulmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, düzenli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde esir tutulmak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir