AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını görmek batıl amele, umutlarının boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok hızlı yağmur yağdığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye yağmur yağdığını görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek gerekirse özür dileneceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya yağmur yağdığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, renk ve eğlence geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıda yağmur yağdığını görmek kendisine olan güveninin azalacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde yağmur yağdığını görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir