AnaSayfa / Genel / Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını görmek

Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını görmek

Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kısmetinin açılacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, tüm parasını kaybedeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine inanılır.

Kahve falında karla karışık yağmur yağmasını görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında karla karışık yağmur görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurla karışık kar görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kazancının bereketleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir